اخبار اخبار العالم ثانية بثانية
 
الرئيسيةلغاتبغفبفاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل كبسة الدجاج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin


المساهمات : 1672
تاريخ التسجيل : 02/11/2011

مُساهمةموضوع: طريقة عمل كبسة الدجاج   الأربعاء ديسمبر 21, 2011 4:26 pm

المقادير

دجاجه وممكن لحم بدون عظم

بصله مفرومه

1طماطم مبشوره

فلفل بارد الوان مقطع شرائح

جزره مبشوره

ملعقه صغيره من(فلفل.قرفه(دارسين).ليمون ناشف او عصير نصف ليمونه.كركم.)

3فصوص حبهان(هيل)

3ورقات لوري(ورق غار)

3فصوص قرنفل(مسمار)

4كوب ارز بسمتي


الطريقه


شوحي البصله مع الكركم وباقي التوابل وحطي الفراخ او اللحمه وقلبيها مع البصل وضيفي الفلفل والطماطم والجزر وحطي مكعبين مرقه دجاج او مرقه لحم وضيفي عليهم ماء ساخن وسيبي الفراخ لحد ماتستوي وبعدين طلعي الفراخ وحطي الارز وسبيها علي نار هاديه لحد ما الارز يستوي

لو عاوزه لون اصفر اذيبي نصف ملعقه صغيره صفار زعفران(عصفر)في 3ملاعق كبار ماء ورد وحطيهم علي الارز بعد ما تطفي عليه النار وقلبيه بشوكه علشان الارز ما يتكسرش

طبعا تقدري تحمري الفراخ في زيت او في الفرن زي ماتحبي


وبس .........

خلصنا وذوقوا وقولولي ايه الاخبا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://zzzbn.forumegypt.net
 
طريقة عمل كبسة الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اخر خبر :: الفئة الأولى :: المنتدى الأول :: الطبخ والوجبات-
انتقل الى: